Aluminium Justerbar Laptopstativ I Två Nivåer Upp Till 17"

Aluminium Justerbar Laptopstativ I Två Nivåer Upp Till 17"

Aluminium Justerbar Laptopstativ I Två Nivåer Upp Till 17"
Kategorier: Kameror, Stativ
Brand: Nördic
400 SEK
Mer Info!

Detta NÖRDIC bärbar stativ kan du enkelt justera höjden i två höjdnivåer och 9+6 positioner. Med 2 gummimattor på kroken och 4 halkfria silikondynor på toppen och botten. Passar alla bärbara datorer i 10-17"”.


Den ergonomiska designen gör det bekväm att titta och skriva, vilket också hjälper till att minska rygg- och nackbesvär. Detta laptopstativ är tillverkat av aluminiumlegering som gör den reptålig och hållbar.

De glidsäkra silikonkuddarna på stativet hindrar stativet från att glida. Med innovativ och lätt design är den lätt att förvara och transportera.

Den fantastiska bärbara datorhållaren kan vikas och den blir tillräckligt kompakt för din ryggsäck eller datorväska.


Hela stativet är tillverkat av högkvalitativ aluminium, det kan enkelt absorbera och sprida värme. Den erbjuder också en öppen design för att öka luftflödet för att hålla din PC Notebook svalare, vilket minskar överhettning och krasch.

Den medföljande flanellväskan är bekväm för din affärsresa så att du kan använda din bärbara dator bekvämt när som helst och var som helst.


Detta datorstativ är lämpligt för de flesta enheter från 10–17 tum: Inklusive MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, Microsoft Surface, Google Pixelbook, Dell XPS, HP, Lenovo, Acer, Chromebook, Alienware, Sony, Samsung, Thinkpad, iPad Pro och mer.

"